LEHENGAI

KARTA


Gure sukaldaritzaren bereizgarria, eskaintza handia. Plater aukera bikaina eskaintzen dizugu, baita partekatzeko azpilak eta esperientzia informalago batez gozatzeko mokaduak ere. Gainera, gure kartako platerak eskatu ahal izango dituzu nahiago duzun lekuan dastatzeko.

(Une honetan, gure menua ez dago euskaraz eskuragarri. Barkatu eragozpenak.)

Arrainak


Chipirones a la plancha
€15 / 60,00 bosteko
sobre panadera
Merluza de anzuelo
€16,00 / 64,00 bosteko
al horno en salsa verde o langostada
Rodaballo al horno
€15,00 / 60,00 bosteko
Lomo de bacalao
€17,00 / 68,00 bosteko
sobre crema de garbanzos
Txangurro a la Donostiarra
€19,00
Cogote de Merluza
€35,00
de anzuelo asado (2 pax)

Haragiak


Costillas asadas
€13,00 / 52,00 bosteko
al estilo Bost
Carrilleras de ternera
€14,00 / 56,00 bosteko
guisadas
Manitas de cerdo
€16,00 / 64,00 bosteko
rellenas
Callos y Morros
€15,00 / 60,00 bosteko
Magret de pato
€15,00 / 60,00 bosteko
con salsa demi-glace
Solomillo de ternera
€18,00
con su guarnición
Entrecot
€45,00/kilo
a la pimienta verde o Idiazabal

Postreak


Pantxineta
€5,00
con crema pastelera, helado y chocolate
La tarta de manzana
€5,00
de Xabier
Tarta de queso
€5,00
al horno con helado de turrón
Leche frita
€5,00
con helado de chocolate blanco
Espuma de arroz con leche
€5,00
con helado de galleta
Crema casera de yogur
€4,00
con frutos rojos
Mousse de chocolate
€5,00
Carpaccio de piña
€5,00
con helado de dulce de leche
Canelones rellenos
€6,00
de crema de naranja
Goxua
€5,00
Ciruelas maceradas
€5,00
al Armagnac
Ramonísimo
€6,00
(copa de la casa)
Biscuit de nueces
€5,00
con chocolate caliente
Sorbete
€5,00
(de limón o de manzana verde)
Bosteko
€20,00 bosteko
de postres variados

Mokaduak


Pimientos de cristal
€13,00
con anchoas
Ventresca de bonito
€13,00
sobre escalibada
Tartar de bonito
€14,00
Carpaccio de gambas
€16,00
Patatas aliñadas
€11,00
con boquerones
Pulpo salteado
€18,00
con patatas a la Vera
Mejillones
€15,00
con salsa de piquillos o gorgonzola
Pimientos
€3,00/Ud.
rellenos de rabo de buey
Morcilla de Sotopalacios
€12,00
con pimientos rojos
Nuestras croquetas caseras
€6,00
de Jamón ibérico (6 Ud)
Nuestras croquetas caseras
€12,00
de Idiazabal acompañadas de jamón ibérico (6 Ud)
Hasierakoak
Jamón Ibérico
€18,00
con tomate y cristal
Foie hecho en casa
€16,00
con pan de pasas
Gamba blanca (12 uds.)
€18,00
Entsaladak
…de chipirones
€13,00
…templada de bacalao
€15,00
…de perdiz escabechada
€14,00
…de pato
€16,00
with slivers of foie grass
Etxekoak
Sopa
€12,00 / 48,00 bosteko
de pescado y marisco
Verduras
€12,00 / 48,00 bosteko
de temporada
Pochas
€15,00 / 60,00 bosteko
con almejas
Arrainak
Chipirones a la plancha
€15 / 60,00 bosteko
sobre panadera
Merluza de anzuelo
€16,00 / 64,00 bosteko
al horno en salsa verde o langostada
Rodaballo al horno
€15,00 / 60,00 bosteko
Lomo de bacalao
€17,00 / 68,00 bosteko
sobre crema de garbanzos
Txangurro a la Donostiarra
€19,00
Cogote de Merluza
€35,00
de anzuelo asado (2 pax)
Haragiak
Costillas asadas
€13,00 / 52,00 bosteko
al estilo Bost
Carrilleras de ternera
€14,00 / 56,00 bosteko
guisadas
Manitas de cerdo
€16,00 / 64,00 bosteko
rellenas
Callos y Morros
€15,00 / 60,00 bosteko
Magret de pato
€15,00 / 60,00 bosteko
con salsa demi-glace
Solomillo de ternera
€18,00
con su guarnición
Entrecot
€45,00/kilo
a la pimienta verde o Idiazabal
Postreak
Pantxineta
€5,00
con crema pastelera, helado y chocolate
La tarta de manzana
€5,00
de Xabier
Tarta de queso
€5,00
al horno con helado de turrón
Leche frita
€5,00
con helado de chocolate blanco
Espuma de arroz con leche
€5,00
con helado de galleta
Crema casera de yogur
€4,00
con frutos rojos
Mousse de chocolate
€5,00
Carpaccio de piña
€5,00
con helado de dulce de leche
Canelones rellenos
€6,00
de crema de naranja
Goxua
€5,00
Ciruelas maceradas
€5,00
al Armagnac
Ramonísimo
€6,00
(copa de la casa)
Biscuit de nueces
€5,00
con chocolate caliente
Sorbete
€5,00
(de limón o de manzana verde)
Bosteko
€20,00 bosteko
de postres variados
Mokaduak
Pimientos de cristal
€13,00
con anchoas
Ventresca de bonito
€13,00
sobre escalibada
Tartar de bonito
€14,00
Carpaccio de gambas
€16,00
Patatas aliñadas
€11,00
con boquerones
Pulpo salteado
€18,00
con patatas a la Vera
Mejillones
€15,00
con salsa de piquillos o gorgonzola
Pimientos
€3,00/Ud.
rellenos de rabo de buey
Morcilla de Sotopalacios
€12,00
con pimientos rojos
Nuestras croquetas caseras
€6,00
de Jamón ibérico (6 Ud)
Nuestras croquetas caseras
€12,00
de Idiazabal acompañadas de jamón ibérico (6 Ud)

blank Bosteko: 5 errazioko azpila konpainia onean partekatu eta dastatzeko.


Kontsumitzaileari ematen zaion elikadura-informazioari buruzko 1169/2011 (EB) Erregelamendua betez, establezimendu honek gure produktuetan alergenoen presentziari buruzko informazioa du eskuragarri kontsultarako. Joan zaitez gure langileengana informazio gehiago nahi baduzu.

THE BOST JATETXEKO ERREZETAK

GARBANTZUAK ABAKANDOREKIN



OSAGIAK 4 PERTSONENTZAKO
  • 400 gr garbantzu
  • 1 abakando (700 gr ingurukoa)
  • Zapo edo legatz fumet-a
SALTSA AMERIKARREAKO:
  • 1 Tipula, 2 Baratxuri-ale, 1 Porru eta 1 Azenario
  • Oliba-olioa
  • 300 gr otarrainxka-buru
  • 100 gr ogi
  • 1 Brandy-zurrusta
  • 2 Koilarakada tomate-saltsa
PRESTAKETA

Bezperan jarri garbantzuak uretan, xukatu eta gorde geroko.

Egosi garbantzuak eltze espres batean 30 minutuz fumet-arekin.

Garbantzuak egosi bitartean, potxatu saltsa amerikarreko barazkiak, bota otarrainxka-buruak pixka bat txikituta, garreztatu brandyarekin eta gainerako osagaiekin, busti apur bat garbantzuak egosteko fumet-arekin, utzi irakiten 20 minutuz, birrindu turmixarekin eta iragazi txanoarekin. Gorde.

Moztu abakandoa zure gustura eta salteatu olio-zurrusta batekin, gorritu arte. Jarraian, gehitu garbantzuak eta saltsa amerikarra eta utzi egosten 15 minutuz.

THE BOST JATETXEKO ERREZETAK

GARBANTZUAK ABAKANDOREKIN



OSAGIAK 4 PERTSONENTZAKO
  • 400 gr garbantzu
  • 1 abakando (700 gr ingurukoa)
  • Zapo edo legatz fumet-a
SALTSA AMERIKARREAKO:
  • 1 Tipula, 2 Baratxuri-ale, 1 Porru eta 1 Azenario
  • Oliba-olioa
  • 300 gr otarrainxka-buru
  • 100 gr ogi
  • 1 Brandy-zurrusta
  • 2 Koilarakada tomate-saltsa
PRESTAKETA

Bezperan jarri garbantzuak uretan, xukatu eta gorde geroko.

Egosi garbantzuak eltze espres batean 30 minutuz fumet-arekin.

Garbantzuak egosi bitartean, potxatu saltsa amerikarreko barazkiak, bota otarrainxka-buruak pixka bat txikituta, garreztatu brandyarekin eta gainerako osagaiekin, busti apur bat garbantzuak egosteko fumet-arekin, utzi irakiten 20 minutuz, birrindu turmixarekin eta iragazi txanoarekin. Gorde.

Moztu abakandoa zure gustura eta salteatu olio-zurrusta batekin, gorritu arte. Jarraian, gehitu garbantzuak eta saltsa amerikarra eta utzi egosten 15 minutuz.
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