LEHENGAI

KARTA


Gure sukaldaritzaren bereizgarria, eskaintza handia. Plater aukera bikaina eskaintzen dizugu, baita partekatzeko azpilak eta esperientzia informalago batez gozatzeko mokaduak ere. Gainera, gure kartako platerak eskatu ahal izango dituzu nahiago duzun lekuan dastatzeko.

(Une honetan, gure menua ez dago euskaraz eskuragarri. Barkatu eragozpenak.)

Arrainak


Bonito del Cantábrico
€16,50 / 66,00 bosteko
Chipirones a la plancha
€17,00 / 68,00 bosteko
sobre panadera
Merluza de anzuelo
€19,00 / 76,00 bosteko
al horno en salsa verde o langostada
Rodaballo al horno
€19,00 / 76,00 bosteko
Lomo de bacalao
€20,00 / 80,00 bosteko
sobre hummus de garbanzos
Cogote de Merluza
€42,00
de anzuelo a la Donostiarra (2 pax)

Haragiak


Carrilleras de ternera
€16.50 / 66.00 bosteko
guisadas
Taco de cochinillo
€17,00 / 68,00 bosteko
confitado
Lomo de ciervo
€18,00 / 72,00 bosteko
asado
Callos y Morros
€16,50 / 66,00 bosteko
Costilla de Duroc
€16,50 / 66,00 bosteko
asada a baja temperatura
Solomillo de ternera
€20,00
con su guarnición
Entrecot
€45,00/kilo
al corte

Postreak


Pantxineta
€6,00
con crema pastelera, helado y chocolate
La tarta de manzana
€6,00
de Xabier
Tarta de queso
€6,00
al horno con helado de turrón
Leche frita
€5,00
con helado de chocolate blanco
Espuma de arroz con leche
€6,00
con helado de galleta
Crema casera de yogur
€4,50
con frutos rojos
Mousse de chocolate
€6,00
Tiramisú
€6,00
Tarta de bizcocho
€6,00
con crema de almendra
Goxua
€5,00
Ciruelas maceradas
€6,00
al Armagnac
Ramonísimo
€6,00
(copa de la casa)
Biscuit de nueces
€6,00
con chocolate caliente
Sorbete
€5,00
(de limón o de manzana verde)
Bosteko
€25,00
de postres variados
Tabla de quesos
€9.00 / 15.00 bosteko
con membrillo y nueces

Mokaduak


Carpaccio de bacalao
€17.00
Ventresca de bonito
€14,00
sobre escalibada
Patatas aliñadas
€11,00
con boquerones
Mejillones de roca
€15,00
con salsa de piquillos, queso azul o belga
Pimientos
€4,00/Ud.
rellenos de rabo de buey
Morcilla de Sotopalacios
€12,00
con pimientos rojos
Tartar de bonito
€16,50
de temporada
Nuestras croquetas caseras
€6,00
de Jamón ibérico (6 Ud)
Nuestras croquetas caseras
€12,00
de Idiazabal acompañadas de jamón ibérico (6 Ud)
Pimientos cristal
€15.00
con anchoas
Hasierakoak
Jamón Ibérico
€20,00
con tomate y cristal
Foie d'oie
€18,00
con pan de pasas
Gamba blanca (12 uds.)
€20,00
Entsaladak
…de chipirones
€15,00
…de perdiz escabechada
€16,00
…de pato
€17,00
con virutas de foie
Etxekoak
Sopa
€12,00 / 48,00 bosteko
de pescado y marisco
Verduras frescas
€12,00 / 48,00 bosteko
con su sofrito
Pochas
€18,00 / 72,00 bosteko
con almejas
Arrainak
Bonito del Cantábrico
€16,50 / 66,00 bosteko
Chipirones a la plancha
€17,00 / 68,00 bosteko
sobre panadera
Merluza de anzuelo
€19,00 / 76,00 bosteko
al horno en salsa verde o langostada
Rodaballo al horno
€19,00 / 76,00 bosteko
Lomo de bacalao
€20,00 / 80,00 bosteko
sobre hummus de garbanzos
Cogote de Merluza
€42,00
de anzuelo a la Donostiarra (2 pax)
Haragiak
Carrilleras de ternera
€16.50 / 66.00 bosteko
guisadas
Taco de cochinillo
€17,00 / 68,00 bosteko
confitado
Lomo de ciervo
€18,00 / 72,00 bosteko
asado
Callos y Morros
€16,50 / 66,00 bosteko
Costilla de Duroc
€16,50 / 66,00 bosteko
asada a baja temperatura
Solomillo de ternera
€20,00
con su guarnición
Entrecot
€45,00/kilo
al corte
Postreak
Pantxineta
€6,00
con crema pastelera, helado y chocolate
La tarta de manzana
€6,00
de Xabier
Tarta de queso
€6,00
al horno con helado de turrón
Leche frita
€5,00
con helado de chocolate blanco
Espuma de arroz con leche
€6,00
con helado de galleta
Crema casera de yogur
€4,50
con frutos rojos
Mousse de chocolate
€6,00
Tiramisú
€6,00
Tarta de bizcocho
€6,00
con crema de almendra
Goxua
€5,00
Ciruelas maceradas
€6,00
al Armagnac
Ramonísimo
€6,00
(copa de la casa)
Biscuit de nueces
€6,00
con chocolate caliente
Sorbete
€5,00
(de limón o de manzana verde)
Bosteko
€25,00
de postres variados
Tabla de quesos
€9.00 / 15.00 bosteko
con membrillo y nueces
Mokaduak
Carpaccio de bacalao
€17.00
Ventresca de bonito
€14,00
sobre escalibada
Patatas aliñadas
€11,00
con boquerones
Mejillones de roca
€15,00
con salsa de piquillos, queso azul o belga
Pimientos
€4,00/Ud.
rellenos de rabo de buey
Morcilla de Sotopalacios
€12,00
con pimientos rojos
Tartar de bonito
€16,50
de temporada
Nuestras croquetas caseras
€6,00
de Jamón ibérico (6 Ud)
Nuestras croquetas caseras
€12,00
de Idiazabal acompañadas de jamón ibérico (6 Ud)
Pimientos cristal
€15.00
con anchoas

Bosteko: 5 errazioko azpila konpainia onean partekatu eta dastatzeko.


Kontsumitzaileari ematen zaion elikadura-informazioari buruzko 1169/2011 (EB) Erregelamendua betez, establezimendu honek gure produktuetan alergenoen presentziari buruzko informazioa du eskuragarri kontsultarako. Joan zaitez gure langileengana informazio gehiago nahi baduzu.

THE BOST JATETXEKO ERREZETAK

GARBANTZUAK ABAKANDOREKIN



OSAGIAK 4 PERTSONENTZAKO
  • 400 gr garbantzu
  • 1 abakando (700 gr ingurukoa)
  • Zapo edo legatz fumet-a
SALTSA AMERIKARREAKO:
  • 1 Tipula, 2 Baratxuri-ale, 1 Porru eta 1 Azenario
  • Oliba-olioa
  • 300 gr otarrainxka-buru
  • 100 gr ogi
  • 1 Brandy-zurrusta
  • 2 Koilarakada tomate-saltsa
PRESTAKETA

Bezperan jarri garbantzuak uretan, xukatu eta gorde geroko.

Egosi garbantzuak eltze espres batean 30 minutuz fumet-arekin.

Garbantzuak egosi bitartean, potxatu saltsa amerikarreko barazkiak, bota otarrainxka-buruak pixka bat txikituta, garreztatu brandyarekin eta gainerako osagaiekin, busti apur bat garbantzuak egosteko fumet-arekin, utzi irakiten 20 minutuz, birrindu turmixarekin eta iragazi txanoarekin. Gorde.

Moztu abakandoa zure gustura eta salteatu olio-zurrusta batekin, gorritu arte. Jarraian, gehitu garbantzuak eta saltsa amerikarra eta utzi egosten 15 minutuz.

THE BOST JATETXEKO ERREZETAK

GARBANTZUAK ABAKANDOREKIN



OSAGIAK 4 PERTSONENTZAKO
  • 400 gr garbantzu
  • 1 abakando (700 gr ingurukoa)
  • Zapo edo legatz fumet-a
SALTSA AMERIKARREAKO:
  • 1 Tipula, 2 Baratxuri-ale, 1 Porru eta 1 Azenario
  • Oliba-olioa
  • 300 gr otarrainxka-buru
  • 100 gr ogi
  • 1 Brandy-zurrusta
  • 2 Koilarakada tomate-saltsa
PRESTAKETA

Bezperan jarri garbantzuak uretan, xukatu eta gorde geroko.

Egosi garbantzuak eltze espres batean 30 minutuz fumet-arekin.

Garbantzuak egosi bitartean, potxatu saltsa amerikarreko barazkiak, bota otarrainxka-buruak pixka bat txikituta, garreztatu brandyarekin eta gainerako osagaiekin, busti apur bat garbantzuak egosteko fumet-arekin, utzi irakiten 20 minutuz, birrindu turmixarekin eta iragazi txanoarekin. Gorde.

Moztu abakandoa zure gustura eta salteatu olio-zurrusta batekin, gorritu arte. Jarraian, gehitu garbantzuak eta saltsa amerikarra eta utzi egosten 15 minutuz.